DOLAR 32,5674 % 0.06
EURO 34,8749 % 0
GRAM ALTIN 2.435,42 % 0,22
ÇEYREK A. 3.981,91 % 0,22
BITCOIN 66.754,00 0.663
ÜYE PANELİ

14 yaşındaki öğrencisini taciz eden öğretmen iki suçtan ceza aldı

Son Güncelleme :

11 Ocak 2024 - 11:41

/ 82 views kez okundu.
14 yaşındaki öğrencisini taciz eden öğretmen iki suçtan ceza aldı

Özel bir okulda yabancı dil öğretmeni olan S.Y (38), sınavdan 100 alan öğrencilerine kahve ısmarlayacağını söyledi. Sınavdan 100 alan kız öğrencisi Ö.K.’yi (14) evine davet etti. Evine davet ettiği öğrencisi Ö.K ile birlikte kahve ve alkol içen öğretmen, öğrencisine cinsel istismarda bulundu. Daha sonra kendisinden 24 yaş küçük olan öğretmen ile öğrencinin konuşması cinsel içerikli mesaj ve fotoğraf gönderilmesi ile devam etti.

AİLESİ KIZIN HAREKETLERİNDEN ŞÜPHELENDİ
Ailesi kızın hareketlerinden şüphelenip konuştuğu kişileri ve telefonun galerisini inceledi. Telefonu inceleyen aile kızlarının öğretmeni ile ilişkisi olduğunu ve birbirlerine cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini gördü. Kızları Ö.K’nin telefonundan öğretmen olan S.Y’ye kafede buluşmak istediğini söyledi. Söyledikleri kafeye giden aile, bekleyen öğretmen ile önce tartıştı daha sonra kavga etti. Yaşanan tartışma sonrası aile, öğretmenin otomobilinin camlarını kırıp lastiklerini patlattı. Ailenin şikayet etmesi üzerine gözaltına alınan öğretmen S.Y çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 SUÇTAN CEZA ALDI
Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan S.Y. son kez hakim karşısına çıktı. Son savunmasını yapan S.Y, “Tutuksuz yargılanmak istiyorum” dedi. Mahkeme heyeti ‘Cinsel İstismar’ ve ‘Hürriyetinden Yoksun Kılma’ suçundan yargılanan sanık öğretmen S.Y.’yi 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

İHA

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.