DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ

Sakarya’nın Mıknatıs Adam’ı biyoenerjiyle hastaları tedavi ettiğini iddia ediyor

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaşayan ve Mıknatıs Adam olarak tanınan Süleyman Demirci biyoenerjiyle hastaları tedavi ettiğini iddia ediyor. Demirci ücret almadığını da ifade etti.

Son Güncelleme :

01 Nisan 2022 - 23:17

/ 25 views kez okundu.
Sakarya’nın Mıknatıs Adam’ı biyoenerjiyle hastaları tedavi ettiğini iddia ediyor

2014 yılında tesadüfen vücuduna metal ürünlerin yapıştığını fark eden ve ‘Mıknatıs Adam’ olarak tanınan Süleyman Demirci, biyoenerji ile hastaları sağlığına kavuşturduğunu ileri sürdü. Tedavi için gelen kişilerden ücret talep etmediğini belirten Demirci, hastaların yüksek bir oranda da sağlıklarına kavuştuğunu öne sürdü. Demirci, “Ücret almadan bütün hastalara yardımcı olmaya çalışıyorum. Biyoenerji belgem de var” dedi. 

Rize'de 67 yaşındaki kadın engelli çocuğuyla yaşam mücadelesi veriyorRize’de 67 yaşındaki kadın engelli çocuğuyla yaşam mücadelesi veriyor


   
2-3 YILDIR KAN KAYBI YAŞIYORDU 

Süleyman Demirci’nin tedavi ettiğini ileri sürdüğü 61 yaşındaki İrfan Emanet, hipertansiyonu olduğunu, yaklaşık 2-3 yıl da kan kaybı yaşadığını belirterek, “Bana enerji yüklemesi yaptığı gün birer çay içip kalkıp gittik. Eve gidip uyudum, sabah kalktığımda gözlerime inanamadım. Bir iki yıl bu tedaviye devam ettik. Allah’a şükür ilaçlardan da kurtuldum, şu an çivi gibiyim. Adım atıp yürüyemezken şu an 24 saat çalışabilir hale geldim” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.